Istina o seksu i muškarcima koja šokira

Velika stopala znače i veći… Brijanje glave učinit će kosu gušćom. Ova i još poneka uvjerenja o muškom tijelu, bilo da u njih vjeruju muškarci ili i žene nemaju baš puno veze s istinom…

Muškarci s velikim stopalima imaju i veliki…
Istina je da veličina penisa, prstiju, klitorisa ovisi o genima, no dužina jednih ne znači nužno dužinu drugih. U jednoj studiji provedenoj na 3.000 muškaraca nije pronađena veza između veličine stopala i ‘muškosti’.

Ako obrijete bradu, brkove ili kosu, dlake će vam narasti brže, gušće i jače
Da je to istina, značilo bi da smo pronašli lijek za ćelavost, a i svi bi imali gušću i bujniju kosu. S tim se slaže i doktor Aron Caroll s Sveučilišta Indiana, koautor knjige ‘Don't Swallow your Gum: Myths, Half-truths and Outright Lies About Your Body and Health’.

Muško sjeme puno je kalorija
Sjemena tekućina sačinjena je od vode i nutrijenata poput vitamina C, kalcija, magnezija. Sadrži i fruktozu, no samo pet do sedam kalorija po jednom ‘izbacivanju’, kaže dr. Rachel Vreeman također sa Sveučilišta Indiana.

‘Ovo ne bi trebao biti argument ni za što’, kaže Vreeman.

Singl muškarci više uživaju u seksu od oženjenih
Uvriježeno je mišljenje da je oženjenim muškarcima seks dosadan, a slobodni se zabavljaju. No istraživanja pokazuju upravo suprotno. Oženjeni muškarci su ti koji prakticiraju više seksa. Istraživanje iz 2006. koje je proveo National Opinion Research Center potvrdilo je da se u čak 28 posto slučajeva više posreći oženjenima nego li slobodnima. Osim toga, muškarci u braku doživljavaju više orgazama, a više daju i primaju oralni seks. Ovo daje novo značenje izjavi ‘Uzimam’.

Muškarci razmišljaju o seksu svakih sedam sekundi
Nitko nema takav mentalni sklop, kaže dr. Aron Caroll. Dapače, jedno istraživanje o seksualnim navikama provedeno u SAD-u otkrilo je kako 43 posto muškaraca dnevno ne pomisli na seks čak ni jednom u danu. Istina je malo dosadnija. Na seks pomisle tek nekoliko puta tjedno.

Izvor: Tportal.hr

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close