Igre mladih – Raspored takmičenja za Visoko

Igre mladih

Takmičenje u Visokom će se održati u subotu, 08.08.2015. SIM-ovci će imati priliku učestvovati na Coca-Cola CUP-u u malom nogometu, Poli CUP-u u malom nogometu, Raiffeisen Bank CUP-u u uličnoj košarci, Uniqa Osiguranje CUP-u i Konzum CUP-u u rukometu.

(igremladih.ba)

Po dolasku na teren učesnici su obavezni ispuniti prijavni list sa imenima igrača i anketni list za potrebe Direkcije Igara. Svi učesnici su obavezni donijeti dokument sa slikom (đačka knjižica, pasoš, klubska registracija, itd. sa pečatom preko slike) koji su dužni pokazati na upit protivničke ekipe prije početka utakmice. Dokument koja nemaju pečat preko slike (osim pasoša) smatraće se nevažećim i igrač/ica koji posjeduje isti nemaju pravo nastupa na takmičenju osim ako suprotna ekipa ne da saglasnost. Rodni list i zdravstvena knjižica su valjan dokument isključivo ako suprotna ekipa da saglasnost! Ekipe ili pojedinci imaju pravo uložiti žalbu 2 dana nakon utakmice sa dokazima, ukoliko se nakon pregleda žalbe i dokaza utvrdi da je pobjednička ekipa na turniru u gradu domaćinu “lažirala” dokumente ista će biti diskvalifikovana sa finalnog takmičenja. U tom slučaju na finalno takmičenje prolazi drugoplasirana ekipa.

Direkcija Sportskih igara mladih je angažovala profesionalnu agenciju za zaštitu na terenima ali i pored toga Direkcija ne odgovara za lične stvari učesnika, tako da Vas upozoravamo da svoje lične stvari (mobitele, novčanike, opremu itd.) ne donosite na terene ili da ih povjerite svojim voditeljima na čuvanje. Direkcija Igara ne odgovara za izgubljene ili otuđene stvari.

Igre mladih već  petu godinu na terenima promovišu fair-play, toleranciju, poštivanje protivnika pa sve naše SIM-ovce molimo da se ponašaju u skladu s navedenim.

I ne zaboravite Igre su zaakooon!

 

Raspored takmičenja i satnica:

Subota, 08.08.2015.

Teren KSC Mladost

Poli CUP (Mali nogomet/fudbal)

Dječaci (2004. g. i mlađi)

Prijave od 07:45

Takmičenje od 08:00

Raiffeisen Bank CUP (Ulična košarka)

Djevojčice i dječaci (2000. g. i mlađi)

Prijave od 08:30

Takmičenje od 09:00

Otvoreni teren (umjetna trava pored dvorane)

Coca-Cola CUP (Mali nogomet/fudbal)

Djevojčice  i dječaci (2000. g. i mlađi)

Prijave od 08:30

Takmičenje od 09:00

Dvorana KSC

Uniqa Osiguranje i Konzum CUP (Rukomet)

Djevojčice i dječaci (2000. g. i mlađi, 2004. g. i mlađi)

Prijave od 09:00

Takmičenje od 09:30

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close