Kolumne

Hrvatska je ustaška zemlja

Igor Premuzic

Hrvatska je ustaška zemlja

Pitaju me ljudi kaj s ovim? Ništa. Hrvatska je zemlja koja je ustaška. Ustaški pozdrav je legaliziran, ustaše primaju mirovine iz mirovinskog fonda Hrvatske, na Bleiburgu se plače nad sudbinom “nedužnih” ustaša. Državna izaslanstva i predsjednica se fotografiraju pod ustaškim zastavama, obilaze desetljetna ustaška gnijezda svijeta iz kojih su slali teroriste u borbu tijekom sedamdesetih godina prošlog stoljeća. U Hrvatskoj imate ustaški spomenik usred Splita, spomenik Rafaelu Bobanu kojeg je postavio SDP. Hrvatska valuta kuna je u povijesti postojala jedino u NDH, pa tako danas Hrvatska ima ustaški naziv valute. Hrvatska upravo piše novu povijest, povijest koja uči djecu da su ustaše bile pozitivci, da su ustaše htjele Hrvatsku, Hrvatsku kakvu danas imamo i koje ne bi bilo da nije bilo ustaša. I imaju pravo. Hrvatske, ovakve monstruozne kakvu imamo danas, ne bi bilo bez ustaških koljača koji su 45 godina sanjali i dosanjali “modernu” ustašku državu. To je današnja Hrvatska, zemlja gdje legalno organiziraju veličanje ustaštva, gdje negiraju holokaust i logore smrti gdje je poklano (doslovno, jer su ljude uništavali klanjem koje je najjeftiniji način smaknuća) više od 200 000 ljudi, od čega nekoliko desetaka tisuća Hrvata.

Ne treba zaboraviti da pobjednici pišu povijest, a tome upravo svjedočimo. Ustaše su pobijedile i 1945. i 1991. te se tako i ponašaju. Imaju svoje ljude koji će sljedeće razdoblje, koliko god ono trajalo, uvjeravati cijeli svijet da su ustaše bili ti koji su pozitivni, ustaše su bili dobri dečki, a partizani su bili zli antihrvati. Nema sad puno smisla nešto tu protestirati, nećemo napraviti s time ništa. Nek oni slave ustaše i ustaške koljače, time samo potvrđuju da je današnja Hrvatska ustaška država, sljednica Nezavisne države Hrvatske, pa ćemo se tako i ponašati.

Nitko ne želi živjeti u ustaškoj fašističkoj isprdak državi kakva je današnja Hrvatska, pa ćemo svi otići. Ostavit ćemo ju ustašama. Neka skončaju u pustoši svojeg ustaškog bića, jer srca nemaju sigurno.

Tags
Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close