-TopSLIDEBiHPolitika

Horor u Sanskom Mostu: Vezali bračni par, suprugu polomili ruke, prevezen u Banju Luku u teškom stanju

Izvor blizak istrazi otkrio nam je da je agonija počela sinoć oko 1:30 sati

Prava drama odigrala se u noći sa petka na subotu, nakon što su nepoznati razbojnici upali u kuću jednog imućnog Sanjanina i vlasnika firme, saznaje portal „Avaza“.

Pljačkaši su tražili novac te su vezali i mučili vlasnika firme, kao i njegovu suprugu.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Unsko-sanskog kantona potvrđeno je portalu “Avaza” da su pljačkaši na vrata banuli oko 1:30 sati. Drama je okončana tek jutros oko devet sati. Drugim riječima, supružnici su bili izloženi neviđenom teroru oko sedam i po sati.

Imanje na kojem se dogodio napad
  • Imanje na kojem se dogodio napadFOTO: AVAZ

– U naselju Horozovići nepoznati počinioci ili više njih došli su na kućna vrata porodice Horozović i izvršili su razbojništvo nad bračnim parom koji su svezali. Prema našim informacijama, to se dogodilo u jutros u 1:30 sati. Jutros u devet sati pronašao ih je svezane njihov radnik. Lice je zbog povreda prevezeno u Urgentni centar u Banjoj Luci, gdje je hospitaliziran. Otišla je uviđajna ekipa iz PS Sanski Most. U toku su uviđajne radnje – rekao je za portal “Avaza” Adnan Beganović, portparol MUP-a USK.

Beganović: U toku uviđaj
  • Beganović: U toku uviđaj
    FOTO: AVAZ

Nezvanično saznajemo da je supruga bila u svjesnom stanju. Upravo je ona, prema našim saznanjima, uspjela dati ulazne podatke istražiteljima, koji tragaju za razbojnicima.

Prema našim informacijama, vlasnik je zadobio prelome ruku.

Avaz

NOVI DETALJI

Sin brutalno pretučenih supružnika iz Sanskog Mosta: Otac je u teškom stanju

Policija je tu, u toku je uviđaj, kazao je Elvis Horozović

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Unsko-sanskog kantona i dalje tragaju za nepoznatim razbojnicima koji su sinoć oko 1:30 sati upali u kuću supružnika Horozović u istoimenom mjestu kod Sanskog Mosta.

Podsjetimo, tokom višesatnog maltretiranja i iživljavanja, muškarac je s teškim povredama prevezen u banjalučku bolnicu. Tokom krvavog razbojništva, povrijeđena je i supruga.

Elvis Horozović, sin brutalno pretučenih supružnika, drhtavim glasom je kazao za portal “Avaza” da ni njemu u ovom trenutku nisu poznate sve činjenice.

– Otac je u teškom stanju. Policija je tu, u toku je uviđaj. Ne mogu sada razgovarati – kazao nam je Elvis Horozović.

Avaz

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close