-TopSLIDELifestyleShowbizVisoko

Hanka Paldum 16. jula u parku Ravne 2 – Visoko

HANKA PALDUM 16. JULA PJEVA U VISOKOM: Rado sam se odazvala pozivu Semira Osmanagića

Diva sevdaha Hanka Paldum održat će 16. jula veliki koncert u prelijepom Arheološko-turističkom parku Ravne 2 u Visokom! Ulaz na koncert je besplatan, a početak je predviđen za 20 sati.

-Uželjela sam se svoje publike i pjesme koja dušu liječi, zato, ja vas pjesmom zovem, pjesmom koja sve vas moli i poziva da skupa zapjevamo jer ko pjeva, taj i voli – istaknula je Hanka povodom predstojećeg koncerta na kojem će nastupiti u pratnji svog orkestra.

Hanka Paldum već 45 godina svojim moćnim vokalom i jedinstvenom interpretacijom oduševljava sve generacije publike, a za koncert u Visokom pripremila je repertoar sevdalinki i svih svojih najvećih hitova. Tako će publika imati prilike čuti „Ali pamtim još“, „Zelene oči“, „Crne kose“, „Voljela sam, voljela“, „Ja te pjesmom zovem“, „Ja te volim“, ali i brojne novije hitove kao što su „Zlatne žice“, „Što svaka žena sanja“, „Sofra“ i druge.

Nakon duže pauze, Hanka se ovih dana vraća koncertnim aktivnostima koje je očekuju ovoga ljeta, pa dosta vremena provodi na probama sa svojim orkestrom.

piramidasunca.ba

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close