Hana Hadžiavdagić: ‘Bacanje cipele je atentat, a 8372 planski i krvnički ubijenih nije genocid? Ma mrš!’

Bosanskohercegovačka voditeljica Hana Hadžiavdagić oštro je na svom Facebook profilu reagovala na nemile događaje koji su se desili tokom ovogodišnje komemoracije i dženaze u Potočarima

 

Šta o svemu misli ovo poznato televizijsko lice, pročitajte u njenom postu koji prenosimo u cijelosti:

 

‘Šta je gore, napad na Vučića, ili napad na kamion s posmrtnim ostacima? (Han Pijesak-RS) Raspisali se o bačenoj cipeli (nikakav kamen) na debila, a niste se raspisali kako se ni mrtvima mira ne da dok idu na ukop nakon 20godina? Halooo, 20 predugih godina čekali zakopani u prekopanim grobnicama i vi se našli polemisati o nekakvom “premijeru”. Nije to nikakav napad na Srbiju, ne trabunjajte, nego napad na nekoga tko je to nakon izjava mogao očekivati. Bacanje cipele atentat, a 8372 planski i krvnički ubijenih nije genocid?
Borisa Tadića i Čedomira Jovanovića niko ne bi gađao, prema tome dosta uvrijeđenih statusa, možeš misliti. Molim odmah sve one koji će mi pametovati da se sami izbrišu s liste prijatelja.

P.S. Daš izjavu: “Za jednog Srbina ubit ćemo 100 muslimana” i očekujes da ćes biti dočekan s oduševljenjem. Pa dokle više da se od ubojica prave žrtve dok se , one stvarne, koje se sahranjuju s jednom kosti (jer se ne zna gdje su ostaci tijela) stavljaju u drugi plan??
Ma mrš!’

 

hadziavdagic-facebook-2

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

 

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close