-TopSLIDEFotoVisoko

GO SBB Visoko: Partijsko druženje s ministrom zdravstva ZDK Adnanom Jupićem

GO SBB Visoko: Partijsko druženje s ministrom zdravstva ZDK Adnanom Jupićem

Članovi Gradskog odbora SBB Visoko večeras su upriličili stranačko druženje na kojem im se pridružio i Adnan Jupić, minister zdravstva u Vladi ZDK.
Partijsko druženje je organizirano u Restoranu “S Centar ” Visoko.

Nema potrebe isticati da GO SBB Visoko s Vahidom Ramićem na čelu predstavlja respektabilan politički faktor ovog grada te da svojom koegzistentnom i kooperativnom politikom sa ostalim političkim akterima, uvjek predstavljaju stabilizirajući i prosperitetni dio političke scene.

Ova godina je izborna pa su svi politički akteri već započeli svojevrsne aktivnosti na kapcitiranju za izbornu kampanju – sagledavanjem vlastitih potencijala i okolnosti u kojima će se kampanja odvijati. U svjetlu predstoječih političkih procesa je i večerašnje druženje GO SBB Visoko.

U nadi da visočki SBB može i hoće nastaviti praksu korektivnog faktora u lokalnim okvirima i da će dati svesrdan doprinos politici ovog političkog subjekta na višim nivoima vlasti; večerašnje druženje je prvi korak na tom odlučnom putu.

Garancija takvom ishodu je prvi čovjek visočkog SBB-a Vahid Ramić: pritajan ali istrajan, čovjek pragmatičnih rezona, radin kako u vlastitom poduzetničkom projektu – tako i u političkim aktivnostima. Dok drugi “žvaču” populističku politiku Vahid Ramić iz svake okolnosti izvlači maksimum za dobrobit svih građana, a samim tim i političkog projekta na čijem je čelu.

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close