Kultura življenjaLifestyle

Glazbeni festival za mlade Marijafest BiH

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. u suradnji s Radio Marijom BiH organizira drugi po redu glazbeni festival za mlade Marijafest BiH.

Ovaj glazbeni događaj bit će upriličen 7. svibnja u sportskoj dvorani Renovabis u prostorijama Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih (NCM) Ivan Pavao II. u Sarajevu. „Vođeni idejom i željom za što većom djelatnošću mladih u vlastitim župama po drugi put organiziramo glazbeni festival revijalnog karaktera te uvijet za nastup na Marijafestu BiH nije nova (marijanska) pjesma – premda su dobro došle“, priopćili su organizatori.

Mladima će biti ponuđen poludnevni program koji počinje svetom misom u kapelici NCM-a Ivan Pavao II., a poslije toga će uslijediti radionice za sudionike i glazbeni dio festivala.

Za prijavu na festival potrebno je ispuniti online prijavu koju zainteresirani od sljedećeg tjedna mogu pronaći na službenoj internetskoj stranici Centra za mlade – www.mladicentar.org.

Prijave su otvorene do 22. travnja, a daljnje informacije i detalje festivala možete pratiti preko www.mladicentar.org ili ih dobiti preko kontakt brojeva 033/766-225 i 033/788-406.

„Vjerujemo da na ovaj način doprinosimo promicanju stvaralaštva mladih i njegovanju suvremene duhovne glazbe, te širenju kršćanskih vrjednota u zajednici“, istaknuli su organizatori.

OBRAZAC ZA PRIJAVU NA GLAZBENI FESTIVAL ZA MLADE  „MARIJAFEST“

GML

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close