Gates: ‘Stvorili smo virus koji će poubijati milijune ljudi!’

ALARM! GATES SVE PRIZNAO: ‘Stvorili smo virus koji će poubijati milijune ljudi!’

 

‘Stvorili smo, što se tiče širenja virusa, najopasniju sredinu koja je ikada postojala u povijesti čovječanstva”, rekao je Gates!

(Autor: Zrinka K. – dnevno.hr)

Najbogatiji Amerikanac, filantrop, lažni dobrotvor , Bill Gates još jednom progovara o depopulaciji stanovništva, a ovaj puta jasno govori o stvorenom virusu koji će poubijati milijune ljudi.  “Bill Gates protiv dječje paralize”, “Bill Gates daje deset milijardi dolara za cjepivo”, “Cjepivo i za siromašne” – samo su neki od naslova ispod kojih se “kriju” tekstovi o velikom filantropu Billu Gatesu, osnivaču “Microsofta” i, po “Forbesu”, drugom najbogatijem čovjeku planete (s 56 milijardi dolara imovine). Zaista zanimljiv čovjek, i zaista zanimljivi napisi ako je upravo taj čovjek javno priznao da će cjepivima vršiti depopulaciju ( lijepa riječ za ubijanje ljudi), a što možete pogledati ovdje!

 

Pozivajući se na tezu o globalnom zagrijavanju koje je navodno izazvao čovjek, on izvodi formulu za smanjenje emisije ugljičnog dioksida (CO2) – redukcijom broja stanovnika planete. Sve u svemu – Gates navodi jednostavnu formulu CO2=P*S*E*C, gdje je P – broj stanovnika, S prosječan broj usluga po osobi, E – prosječan iznos energetskih jedinica po usluzi, i C prosječna “proizvodnja” CO2 emitiranog po jedinici servisa za godinu dana. Rezultat je CO2 – ukupna količina ugljičnog dioksida koju godišnje emitira čovječanstvo. E, pa, da bi krajnji rezultat neke formule bio što manji, a s obzirom da je jedina matematička operacija množenje – logično bi bilo smanjiti neki od “činioca” – u ovom slučaju – broj ljudi: „Današnji svijet ima 6,8 milijardi stanovnika. Tendencija je ka 9 milijardi. Ako budemo dobro radili na novim cjepivima, uslugama u reproduktivnoj medicini i zdravstvenoj brizi, možda bismo mogli da smanjimo taj broj za 15 posto” rekao je Gates i nikome ništa.

Bill Gates jedan je od onih ljudi koji javno priznaju svoj đavolji plan istrebljenja čovjeka i to tehnikama i cjepivima koje sam financira! No, masovni mediji umjesto da javnosti prezentiraju zastrašujuću istinu Bill Gatesa slave i časte kao “spasitelja”, a što je samo dokaz da su mediji zapleteni u igru obmane cjelokupne javnosti. Bill Gates godinama hoda i priznaje svoj zločin, a isto je napravio prije nekoliko dana u intervju za Vox kada je priznao kako ga u zadnje vrijeme muče crne misli. Na pitanje kako zamišlja budućnost čovječanstva Bill Gates je nonšalantno odgovorio: ‘ Šanse za epidemiju u svijetu, dosta goru od ebole veće su od 50 posto’. Kako on to zna? Nije se nitko upitao, pogotovo jer je naknadno izgovorio posve zastrašujuću rečenicu rekavši: ‘Stvorili smo, što se tiče širenja virusa, najopasniju sredinu koja je ikada postojala u povijesti čovječanstva”! Tko je stvorio? Bill Gates preko svojih instituta za stvaranje virusa? Pa jasno je naravno i više nego jasno da je Gates opet priznao svijetu što nam on smjera i opet posve otvoreno, bez rukavica i skrivanja! I to je zato da čovječanstvo ne može reći da nam nije rečeno, no malo je onih koji Gatesa i ostalu ekipu ‘bogova’ iz podzemlja zbilja prepoznaju!

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close