FOTO: Predstavnici “Naše stranke” posjetili preduzeća u Visokom

Prilikom posjete Visokom, Edin Forto, delegat u Domu naroda Parlamenta Federacije BiH, i Sabina Ćudić, potpredsjednica Naše stranke, imali su priliku razgovarati sa privrednicima u ovom gradu. Njihov domaćin bio je Emir Dizdar, predsjednik Općinskog odbora Naše stranke u Visokom.

“Naši predstavnici su imali priliku da razgovaraju sa predstavnicima preduzeća BTS Visoko, VISPAK, KENT, Sinergia, Maksi, Bosnian Beech Board, Asfaltgradnje, te da razmjene ideje, preporuke i izvještaje”, kazao je Dizdar.nasa stranka3 nasa stranka1 nasa stranka2

”Namjera koja stoji iza ove naše posjete jeste da se iz prve ruke upoznamo sa aktivnostima ovih preduzeća i poteškoćama s kojima se susreću, posebno onim koje im pričinjava komplikovani državni aparat. Naš cilj je da se, poučeni iskustvima privrednika, zalažemo za politike koje će poboljšati uslove njihovog djelovanja, budući da smo uvjereni – kako to i u našem ekonomskom programu stoji – da razvoj male i srednje privrede može i treba biti osnova ekonomskog oporavka i razvoja Bosne i Hercegovine”, poručila je Sabina Ćudić.

nasa stranka10 nasa stranka4 nasa stranka5 nasa stranka6 nasa stranka7 nasa stranka8 nasa stranka9

www.magazinplus.eu

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close