FOTO: Bojan Marović snimio video spot za novi singl ˝Bit’ ćeš moja’

Bojan Marović nakon dužeg vremena svoju mnogobrojnu publiku razveseliti će novim video spotom za aktualni singl ˝Bit’ ćeš moja˝. Spot se snimao u gradovima Beograd, Kragujevac i Ruma sa dvadeset statista, cjelokupna ekipa brojala je preko četrdeset ljudi. Snimljene su dvije verzije spota, jedna osnovna u kojoj je gost bila mlada pjevačica iz Beograda Marija Lazić, a druga verzija nosi produkcijski pečat grupe Oxiduality, koja je ujedno napravila house verziju pjesme. Režiju video spota ovoga puta potpisuju Kan i Lingus. Posebnost cijele ove priče je suradnja sa dvoje totalno anonimnih ljudi, a sve to izazvalo je mnogobrojna pitanja u cijeloj regiji.

˝Ovoga puta išao sam za nekom svojom intuicijom, kada je u pitanju glazba i video spot, a ne za trendovima, jer ipak trendovi su prolazni, a snimke ostaju vječne. Volim raditi sa ljudima koji me inspiriraju! Uz mene koji potpisujem tekst, i na ovoj pjesmi sam surađivao sa Dušanom Alagićem koji je zaslužan za aranžman i Svetlanom Vukoić koja potpisuje glazbu.
Vjerujem kako će pjesma biti slušana, a video spot gledan, s obzirom da smo nastojali atmosferu sa snimanje prenijeti u sam spot.˝ – izjavio je Bojan povodom snimanja novog video spota.

bojan_marovic_spot_05 bojan_marovic_spot_03 bojan_marovic_spot_02 bojan_marovic_spot_01

www.magazinplus.eu

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close