-TopSLIDENogometSport

FK Krupa odustala od elitnog ranga bh. fudbala

FK Krupa odustaje od Premijer lige BiH.

Razlog leži u finansijskim nemogućnostima da se uđe u novu sezonu

Kao što se i moglo naslutiti po posljednjim izjavama koje su stizale iz tabora ovog kluba, premijerligaš FK Krupa je odlučio da napusti premijerligaško takmičenje.

Razlog leži u finansijskim nemogućnostima da se uđe u novu sezonu.

Mi nismo u mogućnosti dalje finansirati ovaj stepen takmičenja. Treba dovesti neke nove igrače, krenuti sa postavljanjem reflektora.

To su investicije koje mi ne možemo da radimo i to smo rekli ljudima u savezu. Krupa nikada ništa nije uradila protivzakonito i neće. Igrače smo redovno plaćali, izmirivali poreske i druge obaveze. Nažalost dalje nismo mogli”, rekao je Dragoslav Ilić iz FK Krupa za Sportdc, te dodao:.

“Prema propisima na naše mjesto treba da dođe klub iz RS-a. Da li je to Leotar, Zvijezda 09, ili neko treći ne znamo. Taj posao nije u našem domenu. Sačekaćemo odluku Fudbalskog saveza Republike Srpske u kojoj ćemo ligi igrati. Da li je to četvrti stepen takmičenja ili neki drugi, vidjećemo. Spremni smo da igramo Prvu ligu, ali ni to nije do nas. Što se igrača tiče nikoga nećemo ostaviti na cjedilu i tjerati iz kluba. Ko bude želio da ode imaće tu mogućnost. Nikome nećemo praviti smetnje, naše obaveze prema njima ćemo ispunjavati, a sigurno je da će mnogo željeti da idu, zaključio je Ilić.

avaz

Tags
Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close