FIS investira pet milijuna KM u proizvodnju od punog drveta

U godini u kojoj obilježava 10 godina postojanja i rada Tvornice Ambyenta kompanija FIZ Vitez najavljuje skoro otvorenje još 12.500 m2 modernih proizvodnih pogona za proizvodnju namještaja od punog drveta, kojom će otvoriti novih 200 radnih mjesta.

“Investicijom od pet milijuna konvertibilnih maraka povećat ćemo proizvodne kapacitete, značajno poboljšati ciklus proizvodnje, i ono što je najvažnije, otvoriti nova radna mjesta”, kazao je Zoran Maros, direktor Uprave Poduzeća FIS d.o.o, dodajući da kompanija FIS strateški snažno nastavlja svoj razvoj na svim poljima.

“Tako ćemo u jačanje tržišne pozicije u naredne dvije godine investirati blizu 36 milijuna KM. Vjerujem da će država prepoznati FIS kao jednog od partnera i nositelja razvoja bh. gospodarstva, te nam u svom domenu dati potrebnu podršku. Ovim putem apelujem i na kupce, jer bh. proizvođačima je neophodno njihovo povjerenje. Samo kupovinom domaćih proizvoda stvara se ambijent za razvoj našeg gospodarstva, otvaranje novih radnih mjesta i povećanja životnog standarda kompletnog društva”,istakao je Maros.

Inače, građevinski radovi na izgradnji proizvodne hale su prema planu u završnoj fazi, a s početkom godine najavljeno je instaliranje opreme i početak proizvodnje u novim pogonima Ambyente.

Izgradnjom tvorničke hale za proizvodnju namještaja i proizvoda od punog drveta, FIS će otvoriti novih 200 radnih mjesta.

Akta.ba

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close