-TopSLIDEBiHPrivreda

ESSE-OIL domaća motorna ulja za bh. tržište

Preduzeće ESSE-OIL Teslić sa svojom podružnicom u Tešnju osnovano je i krenulo sa radom krajem 2020. godine kao proizvodno-trgovačko preduzeće čija je osnovna djelatnost proizvodnja i distribucija motornih ulja i maziva za tržište Bosne i Hercegovine.

Ovo preduzeće ima i svoj istoimeni brend, ESSE-OIL, i pod tim brendom su izbacili više od 15 raznih artikala, motornih ulja, ulja za traktore i motorne pile, ulja za radne mašine, kao i anfifriz, i druge artikle poput ulja za teretna vozila. Također su zastupnici i generalni distributeri za BiH su brenda PRISTA-OIL.

“Namjera nam je da imamo brend koji je prihvatljiv cijenovno I kvalitetom za prosječnog bh kupca.  Trenutno smo više nego zadovoljni rastom i razvojem kao i osvajanjem tržišta, mada sam put u proteklih godinu dana nije bio nimalo jednostavan niti lagan. Tržište u BiH je već dobro bilo formirano, ali uspjeli smo se nametnuti, cijenom i kvalitetom”, rekli su nam iz ove kompanije.

“Cilj je jasan, pokretanjem bh brenda ESSE-OIL želimo da se pozicinioniramo kao vodeći snabdjevači na domaćem tržištu, a upravo je preduzeće ESSE-OIL i nastalo iz želje da se našim kupcima i partnerima pruže motorna ulja sa zadovoljavajućim nivoom kvaliteta i najpristupačnijom cijenom na domaćem tržištu.”

Motorna ulja pod ovim brendom mogu naći na benzinskim pumpama u ZE-DO, Srednje-bosanskom, Sarajevskom i Tuzlanskom kantonu, kao i na pumpama širom Republike Srpske.

zosradio.ba

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close