Ekskluzivno – Zdravko Čolić predstavlja singl ˝Što ti dadoh˝ kojim najavljuje novi album ˝Vatra i barut˝

Radijskim eterom i službeno je u izdanju Hit Recordsa zaplovio novi singl ˝Što ti dadoh˝ Zdravka Čolića! Ovim singlom glazbena legenda Zdravko Čolić najavljuje svoj četrnaesti po redu studijski album ˝Vatra i barut˝. Romantična priča ovoga puta ispričana je kroz tekst Antonije Šole, koja je zajedno sa Marsellom Benzonomnapravila i glazbu, a na sve to svoj aranžman i produkciju je stavio dugogodišnji Čolićev suradnik Nikša Bratoš.

Da priča bude potpunija Čolić je snimio i video spot za singl ˝Što ti dadoh˝, a snimanje se odvijalo pod budnim okom Aleksandra Kerekeša i produkcijske kuće ˝Visual Infinity˝, sa kojim je Čolić već surađivao. Snimalo se u Kristalnoj dvorani prekrasnog hotela ˝Staro zdanje˝ u Aranđelovcu, a sam romantični interijer odlično se uklopio u ovu već spomenutu romantičnu priču.

Video spot ˝Što ti dadoh˝ možete pogledati na Youtube linku – http://youtu.be/L9dDvadU5FQDiskografska kuća Hit Records uskoro će i ekskluzivno objaviti novi četrnaesti studijski album Zdravka Čolića ˝Što ti dadoh˝ – uskoro detaljnije o datumu izdavanja i prodajnim mjestima!

Autor glazbe : Antonija Šola/Marsell Benzon
Autor teksta : Antonija Šola
Autor aranžmana : Nikša Bratoš

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close