logo
bios

Dnevni centar Tešanj: Iftar i druženja s privrednim subjektima

Objavljeno prije 1 godina . u pon, maj 20th, 2019

Meldina Ugarak, v.d. direktorica  JU Centar za djecu i odrasle osobe s posebnim potrebama Zeničko-dobojskog kantona zahvaljuje firmi Madi i direktorici Ermini Salkičević Dizdarević te gospođi Saneli  kao glavnom sponzoru zajednički iftar za korisnike, roditelje i uposlenike Dnevnog centra Tešanj – ispred OO” Merhamet” Tešanj.

DRUŽENJE KORISNIKA UZ PJESMU

Dana, 14.05.2019.godine Dnevni centar Tešanj posjetila je Ermina Salkičević Dizdarević, direktorica općih i  ekonomskih poslova u kompaniji Madi. 
Svojim dolaskom počastila je korisnike Dnevnog centra Tešanj skromnim poklonima, ali i lijepom rječju i pjesmom.
Pored svih obaveza i dešavanja odlučila je svoje popodnevno vrijeme da provede u ugodnom druženje sa korisnicima i uposlenicima uz pjesmu i smijeh.

ORGANIZOVAN IFTAR U DNEVNOM CENTRU TEŠANJ ZA KORISNIKE I RODITELJE

Dana 16.05.2019.godine u prostorijama Dnevnog centra Tešanj održan je drugi zajednički iftar za korisnike, roditelje i uposlenike Dnevnog centra Tešanj.

Ovaj iftar ne bi bio moguć bez pomoći gospođe Sanele  kao glavnog sponzoru ispred OO” Merhamet” Tešanj. Zahvaljujemo se  i svim volonterima koji su učestvovali i svojim radom doprinijeli  da ramazansko druženje protekne sa osmjehom na licu svih prisutnih.

Copyright 2016 Magazin Plus d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Programiranje: Magazin plus
Na vrh