Diplome u zvanju magistra dobili Enver Šadinlija i njegova kćerka Dalila

Diplome u zvanju magistra dobili Enver Šadinlija i njegova kćerka Dalila

Ne događa se često, pa stoga bilježimo jedan od najzanimljivijih detalja promocije diplomanata i magistranata Univerziteta Sarajevo, 8. novembra u „Skenderiji“.
Na toj svečanosti, jedno za drugim, diplome u zvanju magistra, stečene na Fakultetu političkih nauka, primili su naš popularni radiotelevizijski voditelj Enver Šadinlija i njegova kći Dalila.
Dalila je magistar u oblasti međunarodnih odnosa. Magistrirala je i cijeli petogodišnji studij završila s najvišim ocjenama, za šta je i nagrađena „Srebrnom značkom Univerrziteta Sarajevo“, kao najbolji student prvog i drugog ciklusa studija na Fakultetu političkih nauka u svojoj generaciji.
Enver je, naravno, kao uspješan redovan student diplomirao na odsjeku za žurnalistiku FPN godinama prije Dalilinog rođenja. No, u prethodnoj je školskoj godini odbranom teze „Uticaj marketinga masovnih medija na formiranje ukusa publike u oblasti muzike“ stekao titulu magistra komunikologije.
– Učinio sam to za vlastito zadovoljstvo i kao potvrdu uspješne profesionalne karijere – kazao nam je druželjubivi Enver Šadinlija, izražavajući zadovoljstvo što mu je magistarsku diplomu uručila profesorica Jasna Duraković i – dijeleći s nama sreću zbog velike zajedničke porodične radosti.

Dž.S.
Foto: hamdocamo.wordpress.com
magazinplus.eu

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close