Deset mega zvijezda koje su do slave stigle – striptizom

Nekome postane slavan preko noći, a neko do slave ide trnovitim putem, pa čak i baveći se striptizom. Ovo je deset svjetskih zvijezda koje su svoj put do slave stvarale malo teže, a nekada su igrale i oko šipke…

1. Lady Gaga: Igrala je u striptiz klubovima kada je imala 18 godina. Njeni nastupi su bili pomalo “divlji” i poznata pevačica o njima rijetko kada i govori jer kaže da je tada u njenom životu bilo i dosta ozbiljnih droga.

2. Eve: Eve je svoje striptiz dane opisala u pjesmi “Heaven Only Knows”. Poznata reperka kaže da se ne kaje što je to radila, jer je imala 18 godina, bila potpuno zbunjena i prolazila kroz lične probleme.

– Radila sam to i to mi je pomoglo da pronađem pravu Iv i da se uozbiljim – priznaje muzičarka.

3. Channing Tatum: Prije nego što je glumio stripera na ekranu u filmu “Magic Mike”, Tatum je stekao dobru praksu u stvarnom životu. Internet je preplavljen njegovim snimcima iz dana dok se time bavio, na Floridi.

Ako mu sa glumačkom karijerom negdje zaškripi, glumac svakako ima i B varijatnu.
brad pitt
4. Brad Pitt: Prije uloge kojom je skrenuo pažnju na sebe u filmu “Telma i Luiz”, član bratstva Dancing Bears, kojem je i Brad pripadao, otkrio je da su on i još četvorica iz bratsva igrali goli pred “posebnim” damama.

5. Javier Bardem: Javier se jednom pojavio u striptiz klubu, a iz publike mu je podršku slala majka.

– Bila je tako ponosna na mene – šalio se glumac i rekao da je njegov nastup trajao oko 10 minuta.

6. NeNe Leakes: Zvijezda realytija “The Real Housewives of Atlanta” priznala je da je bila striptizeta i da je “tih dana” koristila umjetničko ime “Silk”. Zvijezda je dodala i da je nije sramota.

7. Courtney Lowe: Muzičarka poznata po svom buntovnom stavu, bavila se i striptizom, kako bi došla do novca.

– Bila sam u fazonu, ok, kada zaradim milion dolara, moći ću da se drogiram čime god hoću. Što i jesam radila – iskrena je Courtney.

8. Carmen Electra: Danas velika zvijezda broji mnoge aerobik – striptiz video snimke.

Carmen Electra

9. Diablo Cody: Nagrađivana scenaristkinja filma, “Juno”, preko dana je bila pisac, a noću striptizeta. Napisala je čak i memoare o danima kada je plesala uz šipku, koje je nazvala “Candy Girl: A Year in the Life of an Unlikely Stripper”.

10. Kendra Wilkinson: Hugh Haener ju je otkrio u jednom od strptiz klubova.

– Mislim da sam malo izgubila kompas – objašnjava Kendra o danima koje je provela kao striptizeta.

-Nisam bila narkomanka, bila sam baš dobra u tome što radim. Još uvek me je sramota zbog toga – priznaje.

(Blic.rs)

Lady Gaga

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close