Danis Tanović vs. Emir Suljagić: Ti nisi lud, ti si obična budala i uz to bitanga!

Rasprava o Zakonu o radu FBiH iz skupštinskih klupa se prenijela na društvene mreže.
Tako su korisnici Twittera mogli uživo pratiti verbalni rat jednog od čelnika Demokratske Fronte Emira Suljagića sa bivšim i sadašnjim članovima Naše stranke Danisom Tanovićem, Denisom Gratzom i Peđom Kojovićem.

Raspravu je pokrenuo Suljagić, koji je Našoj stranci zamjerio što je podržala Zakon o radu. Nakon što su pale i prve optužbe na račun čelnika Naše stranke uslijedio je odgovor Tanovića, Gratza i Kojovića. Suljagić se nije libio koristiti uvrede, a u jednom trenutku je zaključio da bi za trojku iz Naše stranke bio najbolji da je skončao u masovnoj grobnici.

Oskarovac Danis Tanović na to je odgovorio: Tek sam sad shvatio da ti nisi lud. Ti si Emire obična budala i uz to bitanga. A sa takvima nema rasprave. Over and out.

Inače, Emir Suljagić, aktuelni zamjenik ministra odbrane BiH, jedan je od najaktivnijih korisnika društvene mreže Twitter. Posebno je aktivan u radno vrijeme, pa mnogi korisnici koji prate zamjenika ministra odbrane pitaju se kako u tako značajnom resoru za njega nema dnevnih obaveza, odnosno kako zamjenik ministra ima vremena da skoro svakih deset minuta objavljuje sadržaj na Twitteru!?

Možda je to pitanje i za njegovu šeficu, ministricu Marinu Pendeš.

(Faktor.ba)

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close