Danas počinje internet prodaja ulaznica za utakmicu BiH-Egipat

Internetska prodaja ulaznica za prijateljsku utakmicu između Bosne i Hercegovine i Egipta, koja se igra 5. marta na Tivoli stadionu u austrijskom Innsbrucku, počinje u utorak. Ulaznice zainteresovani mogu kupiti na stranici “OETICKET.AT” po cijenama od 32,90 eura za sjevernu tribinu bez stolica, 39,50 eura za južnu tribinu, 47,20 eura za istočnu tribinu i 55,40 eura za zapadnu tribinu, prenosi portal Reprezentacija.ba. Ulaznice za djecu do 16 godina znatno su jeftinije, a djeca do sedam godina mogu besplatno ući na utakmicu. U ponudi je i VIP tribina za čiji pristup treba platiti 146 eura.

Organizatori preporučuju kupovinu ulaznica uz “home print” opciju u kojoj sami možete isprintati svoju ulaznicu, a za navijače u Austriji omogućena je i poštanska dostava.

S obzirom na to da je ovo prva utakmica BiH nakon plasmana na Svjetsko prvenstvo u Brazil, ali i posljednja na tlu Evrope prije samog prvenstva, očekuje se da će Sušićevi izabranici imati veliku podršku na Tivoli stadionu, a organizatori očekuju dolazak i oko 3.000 egipatskih navijača, za koje su osigurali dva sektora na stadionu.

www.magazinplus.eu – Fena

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close