Danas NK Bosna i NK Liješeva u 18 sati

Osam dana nakon okpljanja i prozivke igrača te imenovanja Adnana Fočića za novog-starog šefa stručnog štaba Bosne i proslavljenog nogometaža Mirsada Bešlije za njegovof asistenta, polahko se slažu kockice u NK Bosna, barem kada je igrački kadar u pitanju.

(vipromo.ba)

Kao što je i najavljeno prošle subote da će za sedam dana Bosna imati ekipu, trenerski dvojac je marljivo radio protekle sedmice i Bosna je već dobila pojedina igračka pojačana. Redove Bosne pojačala su dva igrača iz FK Sarajevo, Amel Handžić i Nihad Ogrešević, te svakako domaće snage, nekadašnji igrači Bosne koji su igrali u ONL-u ili nekom drugom klubu iz okoline Visokog.

U Bosnu su između ostalih stigli i Mahir Bajrić, Edin Genjac, Elbis Šabić, Alen Čehajić, Mirnel Alijagić i Emir Lukhodžić.

Naravno ovo nije konačan spisak pojačana te se u narednim danima očekuje još nekoliko igrača koji će obući “žutoljubičasti” dres.

Uprava NK Bosna se angažovala i na infrastrukturnom uređenju, tačnije na renoviranju svlačionica i prostorija Kluba koje su poprilično bile zapuštene.

Za danas (subota), najavljena je i prva prijateljska utakmica u okviru priprema pred nadolazeću sezonu. Utakmica između Bosne i Liješeve počinje u 18 sati na Gradskom stadionu Luke.

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close