“Da li je Putin umro?” – Šta se zaista dešava u Rusiji?!

INTERNET BRUJI O PUTINOVOJ SMRTI Šta se zaista dešava u Rusiji?! 

Nije se pojavio u javnosti još od 5. marta

Autor: (A. Vr.) – avaz.ba

Vladimir Putin se, navodno, nije pojavio u javnosti još od 5. marta. Sumnje da se nešto čudno dešava i pretpostavke da je ruski predsjednik bolestan postale su veće od kada je objavljeno da neće prisustvovati ni sastanku Federalne službe sigurnosti, javlja kineska agencija Sinhua.

Teorije o zdravstvenom stanju ruskog predsjednika dokazuje i jučerašnje sletanje vojnog helikoptera u središte Moskve o kojem je trenutno nemoguće pronaći izvještaj u medijima.

Međutim, iako internet bruji o smrti predsjednika, zvanični Kremlj uvjerava sve da je Vladimir Putin sasvim dobro.

Nakon što više od nedjelju dana nije zabilježen nijedan izlazak ruskog predsjednika, društvene mreže nagađaju o njegovoj smrti.

Uprkos riječima koje treba da umire ljude širom svijeta na internetu se pojavila stranica koja odgovara na pitanje “Da li je Putin umro?”.

Dimitrij Peskov je u svojoj izjavi rekao da što se tiče zdravstvenog stanja ruskog predsjednika “nema razloga za brigu” i “da je sve u redu”.

Korisnici društvenih medija se pak zabavljaju zamišljanjem svjetla bez Putina, pa predviđaju kako bi izgledao njegov pogreb i da li bi on nadmašio ispraćaj Lenjina.

Nagađa se kako bi reagovala državna televizija i s kim bi Putin prvo porazgovarao na nebesima. Možda sa dugogodišnjim prijateljem Hugom Chavezom?

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close