Kolumne

“Da joj je neko sihre bacio, ne bi se ovako ponašala!”

Senad Hadžifejzović o Sebiji Izetbegović: “Da joj je neko sihre bacio, ne bi se ovako ponašala!”

Senad Hadžifejzović je u Centralnom dnevniku prokomentarisao press konferenciju Sebije Izetbegović…

Najbolji nam odlaze, najbolji nam umiru, najbolje tjeraju, najboljima nedaju, mnogi ne mogu postati najbolji jer im se neda šansa! UKCS je postalo mjesto odakle se tjeraju najbolji!

Ničim izazvana direktorica UKCS-a organizuje i režira press konferenciju. Iskreno i dobronamjerno, da se okupi najbolji vrhunski tim najvećih protivnika, dušmana i neprijatelja direktorice Izetbegović, ne bi uspio da joj nanese toliko štete, koliko ona sama sebi nanese! Da se okupi vrhunski tim, najvećih protivnika njenog supruga ne bi uspio da mu nanese toliko štete i blama kao njegova supruga.

Gospođa, koja ne dozvoljava da se tako oslovljava, zaboravlja da je supruga predsjednika i prva snaha prvog predsjednika. Da joj je neko sihre bacio ne bi se ovako ponašala!

Baciti na ulicu, otjerati, poniziti, protjerati i odreći se stotinu vrhunskih ljekara iz Kliničkog centra bez pardona i povoda, i poslati ih u drugo agregatno stanje nije normalno Gospođo!

Ugroziti pacijente i ne pitati se gdje su stotine miliona KM iz Zavoda za zdravstvo nije normalno Gospođo!” Nešto nije normalno, Gospođo!

Face TV

Tags
Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close