Asocijacija i udruženje peradara F BiH: Iza današnjih protesta poljoprivrednika stoji ministar Lijanović

Asocijacija i udruženje peradara F BiH ne stoji iza danas (25.3.2014.) organizovanih protesta poljoprivrednih proizvođaća, koje je organizovao aktuelni ministar poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Jerko Lijanović, preko svojih trabanata, jer oni imaju za cilj da izvrše pritisak na vladu i parlament, radi usvajanja pogubnog i zločinačkog programa poticaja za poljoprivrednu proizvodnju u 2014. godini.

Ovaj program posebno kada se gleda iz ugla grane peradarstva je apsolutno neprihvatljiv jer je istim programom ova godina totalno izostavljena iz poticaja a ostale grane u poljoprivrednoj proizvodnji znatno oštećene.
Posebno zabrinjava činjenica što ministar planirani budžet sa 68 miliona hoće da poveća na 100 i nešto miliona što bi značilo dodatno zaduženje budžeta F BiH unaprijed za naredne 2 godine.

Današnji protestanti su uredno naplatili sva svoja potraživanja za 2013, godinu a ovim protestima kao što smo rekli žele obmanuti javnost, vladu i parlament F BiH za druge svrhe, znane samo ministru Lijanoviću.

Saopštenje u pdf-u

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close