ASA OSIGURANJE: Rast premije od 2,2%

Izuzetna efikasnost od 87,38% kod rješavanja šteta

ASA OSIGURANJE je u 2012. godini ostvarilo premiju od 10.026.242 KM, što označava rast od 2,2% u odnosu na 2011. godinu.
„Zadovoljni smo ovim rezultatom. Naše tržište je jako bogato osiguravajućim društvima i uslugama, ali se ASA Osiguranje uspjelo profilirati kao osiguranje koje ima konzistentnost i kvalitet“, ističe Adnan Hodžić, izvršni direktor ASA Osiguranja.

ASA Osiguranje je također zadržalo vodeću poziciju među osiguravajućim društvima kada je u pitanju efikasnost i brzina rješavanja šteta. Naime, od prijavljenih 3.575 šteta riješeno je 3.124 što je 87,38% posto efikasnost u rješavanju šteta.

„Brzina i kvalitet je ono čime se vodimo. Za nas su naši klijenti i njihovo zadovoljstvo prioritet i žellimo da u nama imaju pouzdanog partnera. I u ovoj godini nastavljamo s radom na unaprijeđenju internih procesa, a posebno procesa obrade i isplate štete jer je to ono po čemu smo prepoznatljivi i drugačiji od ostalih“, zaključuje Hodžić.

U 2012. godini ASA OSIGURANJE je obilježilo pet godina svog rada i postojanja. Tim povodom pokrenuta je kampanja u kojoj je Osiguranje svim svojim klijentima koji su u vremenu kampanje zaključili kasko osiguranje darovalo vrijedne poklone.

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close