“Alma Ras”: Certifikat ISO 9001:2008.

Kompaniji Alma Ras uručen je međunarodno priznat certifikat ISO 9001:2008.
Kompanija je uspješno prošla zahtjevne procjene i dobila ovaj međunarodno priznat certifikat. 
Kako bi obezbijedili sigurnost i kvalitet robe i usluga, Alma Ras se odlučila za korak dalje uvođenjem ISO standarda u poslovanju, saopćeno je iz kompanije.
Standardi, kako naglašavaju, čine razvoj, proizvodnju i distribuciju proizvoda efikasnijim i bezbjednijim, usklađuju trgovinu između zemalja, šire inovacije, te čine život jednostavnijim time što daju rješenja za svakodnevne probleme.
“Alma Ras kao izvozno orijentisana kompanija, nastavlja uspješnu implementaciju međunarodnih standarda poslovanja, kontinuirano podižući kvalitet proizvoda ali i druge segmente poslovanja, podižući efikasnost i sigurnost. ISO cetrifikat 9001:2008 je samo dodatna potvrda kvalitetnog rada i dostignutog nivoa u segmentu organizacije i upravljanja kvalitetom u odnosu na zahtjeve klijenata”, rekao je Rasim Memagić, direktor prodaje i marketinga kompanije Alma Ras prilikom svečane dodjele certifikata u  ponedjeljak u Olovu.
Također, kako je dodao, to je i potvrda svim njihovim poslovnim partnerima, klijentima i  korisnicima proizvoda da se u konačnici mogu još više osloniti na njihov kvalitet.

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close