A-SDA Visoko: Saopštenje za jasvnost

Općinski odbor A-SDA Visoko
Arif Hasić, dosadašnji predsjednik OO A-SDA Visoko
Visoko: 04.01.2012. godine

Predmet: Saopštenje za javnost

Predsjedništvo stranke A-SDA BiH na zasjedanju 22. 12. 2012. godine u Tuzli donijelo je Odluku o uvođenju Povjereništva, i imenovanju Refika Kurgaša za povjerenika u Općinskoj organizaciji A-SDA Visoko.

S tim u vezi, kao dosadašnji Predsjednik OO A-SDA Visoko i član Presdjedništva A-SDA BiH saglasan sam sa ovakvom Odlukom,  podržavao sam njeno donošenje i podržvam njenu realizaciju.

Javnosti radi, dužan sam nekoliko napomena:

– u postizbornom periodu stranku je napustio Jasmin Dlakić, naš kandidat za općinskog načelnika na prošlim izborima, i animirao izabrane vijećnike i članove Općinskog odbora A-SDA Visoko da ga slijede,

– osim toga, isti se nastavio predstavljati kao legitimni politički predstavnik onog dijela biračkog tijela koje je svoje povjerenje ukazalo visočkoj A-SDA.

 

S tim u vezi, jedini način da se izvrši konsolidacija i održi kontinuitet političkog djelovanja A-SDA Visoko  jeste angažiranje Refika Kurgaša koji obavlja i dužnost predsjednika Kantonalne organizacije A-SDA ZDK.

Ovim putem pozivam političko članstvo A-SDA u Visokom da podrži ove napore u prevazilaženju postojećih problema i javnost da pokaže razumjevanja za novonastale prilike.

 

U prilogu ovog saopštenja dostavljam Odluku Predsjedništva A-SDA BiH.

 

S poštovanjem,

Arif Hasić

Saopštenje za javnost

Odluka Predsjedništva A-SDA BiH

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close