-TopSLIDEVisoko

NK Bosna: Faruk Kulović je novi trener

FARUK DEDIĆ PODNIO OSTAVKU
NOVI TRENER SENIORA FARUK KULOVIĆ

Nakon poraza u prošlom kolu šef stručnog štaba Faruk Dedić je podnjeo ostavku. Kako nam je rekao za našu stranicu, zahvaljuje se svima u klubu od igrača, uposlenika i UO NK Bosna Visoko. Faruk je istakao da rezultati nisu išli u smjeru u kojim je on zamislio i daje najbolje za ekipu da novi trener proba izvući iz ekipe maksimum i što bolje rezultate. Faruk je istakao da u ovim teškim vremenima pandemije i ekonomske krize se zahvaljuje klubu na svemu ispoštovanom kao i odličnim uslovima za rad.

Kolektiv NK Bosna Visoko se zahvaljuje našem treneru na fer i korektnom odnosu i velikoj ljudskosti koju naš Faruk posjeduje, te mu poručujemo da je uvijek dobro došao u NK Bosna Visoko. Faruk hvala ti na svemu!

Faruk Kulović je trener sa UEFA Pro licencom, svoju trenersku karijeru proveo je u nekoliko renomiranih ekipa iz Azije i Afrike.Sa SC Kuwait je tri puta postao državni prvak, osvajač je kuvajtskog Princ Kup-a, a dva puta je igrao grupnu fazu azijske Lige prvaka i jednom četvrtfinale arapske Lige prvaka. Sa FC Suwaig iz Omana igrao je Afrički Kup Federacija.

U BiH Kulović je vodio Bosnu, Goražde, GOŠK i Olimpik. Faruku želimo mnogo sreće u narednom periodu.

NK Bosna Visoko

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close