LifestyleLjubav i sex

7 stvari koje muškarci ne podnose u seksu

DA, I TO JE MOGUĆE

7 stvari koje muškarci ne podnose u seksu: Kako zadržati erekciju, kad je pravo vrijeme za ‘ulazak’,…

Za muškarce se podrazumijeva da moraju svršiti svaki put… to uopće nije upitno. Savršeno, je l'da? E pa i nije baš

Iako o tome ne pričamo često, postoji mit iz spavaće sobe koji muške orgazme čini puno manje bitnim od onih ženskih. Svaki muškarac baš svaki odnos smatra nevjerojatno ekstatičnim. To uopće nije upitno. Žena je ta koja obično ostaje razočarana i bez orgazma jer je muškarac previše zauzet općim veseljem zbog toga što je njihov penis u nečemu.

 

Pa, pogodite što? Većina ovih tvrdnji nisu istinite. Da, muškarci mogu ostati jednako zapostavljeni i razočarani i potiho se nadati da će im partnerica reći da je previše umorna kako bi se mogli otkotrljati na drugu stranu kreveta i zaspati.

 

Zapravo, postoji pozamašan popis stvari koje frajeri ne podnose kad na red dođe taj dugoočekivani odnos. Pa, o čemu je riječ?

 

1. Moramo dobiti erekciju puno češće nego što vi to mislite. Gotovo nikad nije jedan seks, pa time i jedna erekcija. Problem je u tome što žene o tome uopće ne razmišljaju. Sve počne laganim ljubljenjem i tu se događa prva erekcija, a onda počinje onaj dobro poznati (bar nama) vlak smrti. Usred ljubljenja zaustavljate se kako biste razgovarali i erekcija nestane, ali s nama razgovarate dok nas lagano dirate po prsima i on se ponovno počinje buditi… ali vi onda odete do WC-a dok mi ostajemo sami suptilno „održavajući“ erekciju, nadajući se kako ćemo ju održati i kako se u WC-u nećete zadržati predugo. Ukratko, naši penisi nisu motori koje možete paliti i gasiti i baš svaki put kad ju izgubimo i ponovno smo ga primorani buditi, radije bismo seks odgodili za neki drugi put.

 

2. Piškiti s erekcijom teže je od odgajanja djeteta. Jeste li ikad pokušali piškiti s erekcijom? Ne, niste i onda ne znate koliko to uopće nije zabavno. Morate se nasloniti iznad školjke pokušavajući naciljati bilo što što nije pod, a onda se naprezati kako bi urin uopće izašao jer, pogodite što? Mjehur se zaključa onog trenutka kad je vaš penis spreman za ejakulaciju. I da, to boli i traje toliko dugo da žene svaki put misle da smo otišli obavljati veliku nuždu.

 

3. Uvijek moramo pretpostavljati koje je pravo vrijeme za „ulazak“.Prsti su super prihvatljiv barometar, ali, otkad smo završili srednju školu, a time i fazu guranja po tri prsta (bar se nadam da jesmo), prisiljeni smo otprilike pretpostaviti jesmo li sve učinili kako treba i je li vaša vagina spremna na penetraciju ili nije. OK, 85 posto vremena bit će OK, ali onih, samo naizgled zanemarivih, 15 posto zna nas dovesti u iznimno neugodnu situaciju u koje se osjećamo užasno glupo i nesposobno, a neke će nas žene prozvati da ih u potpunosti zanemarujemo i uopće ne mislimo na njihov užitak. Bilo bi lijepo kad bi postojalo neko zvonce koje bi nam moglo javiti kad je vrijeme. Samo kažem.

 

4. Ne svršiti (prerano) puno je teže nego što vi to mislite. Kad-tad, netko će izmisliti nešto što će ovaj problem bar malo olakšati, ali zasad je ovo ogroman problem, a najveći je činjenica da žene to uopće ne shvaćaju i, zbog toga, donose pogrešne zaključke. Zamislite da se jako napaljeni i da je orgazam od vas udaljen dvije sekunde, a onda sve to morate prisilno zaustaviti. Prva minuta seksa nešto je kao onaj osjećaj kad shvatite da ste uzeli previše LSD-a i osjetite da trip dolazi sad i jako intenzivno, a vi ne smijete napraviti ništa nego samo izdržati taj prvi veliki udar. Zabavno? Ne baš.

 

5. Često ne ostanemo zadovoljeni. Što? Mislili ste da su žene jedine koje krevete napuštaju razočarane? Razlozi su brojni, a ponekad i naša krivnja (ekscesivno konzumiranje pornografskih sadržaja). S druge strane, postoji toliko poza i načina koje želimo isprobati da ponekad jednostavno ispada da se moramo zadovoljiti s manje nego što bi to htjeli i, hej, to je razočaravajuće.

 

6. Od nas se uvijek očekuje da svršimo. Osim ako imate 19 godina, odavno ste se pomirili s činjenicom da nijednoj ženi nećete svaki put moći garantirati orgazam i da to nije do vas. Uvijek ćemo se potruditi najviše što možemo, ali ako ona kaže da se to jednostavno neće dogoditi, vjerujemo joj i pređemo preko toga. Ali kad smo mi u pitanju? Radije ću joj, dok sam u njoj, reći da obožavam Donald Trumpa, nego da ne mogu svršiti. Vjerujte mi da će pitanja biti puno podnošljivija od onih koja će uslijediti ako sazna da iz nekog razloga sad ne mogu doživjeti orgazam. Zašto? Ne razumijem. Ponekad se to jednostavno dogodi i nije bitno zašto jer je razlog na to vjerojatno nešto poput: „Danas sam masturbirao triput i nitko i ništa, čak ni da mi život o tome ovisi, neće promijeniti činjenicu da mi je penis trenutno nefunkcionalan.“ Da, i muškarci glume orgazme. Često.

 

7. Nije nam se dozvoljeno žaliti za išta navedeno. Znam da će neke žene pročitati ovo i odmah se naživcirati na naše glupe isprike u patrijarhalnom društvu. „Vidi ga, sad mu je i erekciju teško održavati i to mu je problem umjesto da bude sretan što sam se pristala seksati s njim i onda mi još kaže da glumi orgazme?? Drugi put će se zadovoljavati sam.“
Pa, obično to tako i bude.

 

(Cosmo.hr)

Tags
Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close