Прва поклоничко-туристичка агенција у БиХ

У понедељак, 4. aвгуста  2014. године у манастиру Светог Николаја у Етно-селу Станишићи свечано је отворена прва поклоничка туристичка агенција у Републици Српској под називом „Путеводитељица“.

Свечано отварање и молебан за успјешан почетак рада обавио је Његово Преосвештенство Епископ зворничко-тузлански г. Хризостом, који се том приликом присутнима обратио надахнутом бесједом у којој је истакао значај и улогу поклоничких путовања у животу Цркве. Поводом отварања уприличен је свечани програм у ком су учествовали хор Србадија и ансамбл Бисерница из Бијељине, а за све госте уприличен је  коктел у прелијепом амбијенту амфитеатра у Етно-селу Станишићи.

Многобројним званицама из области туризма и угоститељства, саобраћаја, јавног живота града и свештенства, поред Епископа, обратили су се и директор агенције архимандрит Јефрем Савин, као и шеф оОјељења за туризам у влади Брчко дистрикта г. Александар Ђурић.

Подршку отварању дали су градоначелник Бијељине г. Мићо Мићић са сарадницима, медијске куће из Бијељине и многобројни спонзори.

Извор: Епархија зворничко-тузланска

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close