logo
bios

Zmajevi u novoj reklami BH Telecoma: Pogledajte spot ‘Pun pogodak’!

Objavljeno prije 4 mjeseca . u uto, jun 12th, 2018

“Moja priča” je novi korporativni slogan koji prati novi vizuelni identitet i, kako poručuju iz BH Telecoma, ponosni su što su ovu pozitivnu priču započeli sa našim najboljim bh. ambasadorima, našim Zmajevima

Dugogodišnju uspješnu saradnju BH Telecom i Nogometni savez BiH krunisali su snimanjem nove reklame u kojem bh. fudbaleri ne mogu odoljeti bezgraničnoj priči i surfanju.

Raspoloženi bh. fudbaleri Pjanić, Bešić, Šunjić… predvođeni selektorom Robertom Prosinečkim, kao i ekipa BH Telecoma uživali su u snimanju novih kadrova za „Pun pogodak“! Dobra energija na snimanju spota zaokružena je osmjesima malih statista fudbalera i fudbalerki.

– Naša saradnja sa sportskim kolektivima u BiH je upravo ono što nas izdvaja od ostalih te ćemo i u budućnosti sarađivati uspješno – izjavila je ovom prilikom PR menadžerica BH Telecoma Nađa Lutvikadić-Fočo.

“Moja priča” je novi korporativni slogan koji prati novi vizuelni identitet i, kako poručuju iz BH Telecoma, ponosni su što su ovu pozitivnu priču započeli sa našim najboljim bh. ambasadorima, našim Zmajevima.

Spot možete pogledati na Facebook stranici BH Telecoma.

 

Copyright 2016 Magazin Plus d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Programiranje: Magazin plus
Na vrh