logo
bios

Žene plaćaju 7.000 KM za jednu noć s njim

Objavljeno prije 9 mjeseci . u čet, nov 8th, 2018

BIZNIS Tridesetjednogodišnjak iz Sidneja ovim se poslom bavi već šest godina

Nekad je bio uspješan bankar, danas žene plaćaju 7.000 KM za jednu noć s njim

Džejms Rajan (James Ryan) imao je uspješnu karijeru u finansijama, ali je odustao od nje kako bi se posvetio poslu u kojem uživa i postao žigolo. Ideju je dobio od bivše djevojke, koja se i sama bavila eskortom pa danas ženama za druženje naplaćuje od 600 KM do čak 10.500 KM.

Tridesetjednogodišnjak iz Sidneja ovim se poslom bavi već šest godina, a u emisiji ”This Morning”, u kojoj je gostovao povodom izlaska njegove autobiografije, otkrio je da mu je najteže bilo priznati porodici čime se bavi.

– Prijateljima sam rekao gotovo odmah, dok moja porodica u početku nije ništa znala – kaže Rajan.

Kad im se napokon odvažio reći, imali su, kaže, mješovitu reakciju.

– Prema meni se ne ponašaju nimalo drugačije. To nije posao koji bi roditelji izabrali za svoje dijete, ali prihvatili su to – rekao je on.

Također je otkrio da je među njegovim uslugama najpopularnija opcija koju zove “luksuzni izlazak na spoj”. Radi se o večeri u restoranu nakon koje se s klijenticom povuče u hotel, gdje joj priredi intimnu zabavu. Tamo im šest sati “maženja i zadovoljstva” naplati 6.067 KM, a ako s njim žele provesti cijelu noć, za to će morati izdvojiti 7.000 KM

– Muškarci su uvijek više fokusirani na seks, ali žene žele i društveni element. Većina mojih klijentica bi lako mogla pokupiti nekog u baru, ali one žele posebno iskustvo. Nekad se radi o svježe razvedenim ženama, nekad o onima koje su još udate, ali u njihovom braku nema seksa, nekad su u pitanju parovi koji žele seks utroje, a nekad djevice – ispričao je on za “Daily Mail”.

Avaz.ba
Copyright 2016 Magazin Plus d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Programiranje: Magazin plus
Na vrh