logo
bios

Švedska državna televizija: Djevica Marija je bila dvospolac, a Isus je bio transrodan

Objavljeno prije 6 mjeseci . u sub, dec 29th, 2018
Isusovo rođenje, koje se slavi na Božić, dogodilo se bez njegova biološkog oca. Švedska televizija SVT u državnom vlasništvu je međutim riješila misteriju bezgriješnog začeća djevice Marije

Isus i Djevica Marija možda su bili transseksualci, navodi televizija. Je li Isus rođen kao djevojčica? SVT se pita i vjeruje da su pronašli podršku toj teoriji u znanosti

SVT-ove tvrdnje nisu biblijski dokaz o bezgriješnom začeću i djevičanskom rođenju, ili je Marija zatrudnjela s Josipom ili nekim drugim. No, vrlo pristran, ljevičarski kanal pokrenuo je teoriju koja je više transrodno moderna:

Fenomen poznat kao partenogeneza. Pojavljuje se među algama, ribama i žabama i znači da se embrij razvija bez oplodnje. Zatim potomci postaju genetski identični majci – što znači da moraju imati isti spol.

Kako su i Isusovo ime i njegova zamjenica muškog roda u spisima, također se može zaključiti da je Isus bio transvestit / transseksualac prema kanalu državne televizije.

SVT također teoretizira o drugoj mogućnosti – da je Marija bila čovjek koji je živio kao žena i sa partenogenezom rodio Isusa, koji je također bio i muškarac.

Kako je muškarac od Marije partenogenezom dobio ženske genitalije i maternicu za trudnoću i rađanje malog dječaka Isusa i njegove braće, SVT nije pojasnio.

Odgovarajuća analiza Muhamedovog odnosa s 6-godišnjom Aishom tijekom Eid al-adha ili Ramazana nije također vrlo istinita, zaključuje SVT.


Novi-Svjetski-Poredak.com

Copyright 2016 Magazin Plus d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Programiranje: Magazin plus
Na vrh