logo
bios

Šukalo: Kad završite ovaj propagandni rat …

Objavljeno prije 7 mjeseci . u čet, jan 3rd, 2019
PISAO NA FACEBOOK PROFILU POVODOM HAOSA U BANJALUCI
Šukalo: Kad završite ovaj propagandni rat koji dobijate, morat ćete odgovoriti sljedeće!

Bivši poslanik u NSRS-u je još jednom okrivio entitetskog ministra unutrašnjih poslova “Dragana Lukača i propagandne medije” za eskalaciju situacije u gradu na Vrbasu

Šta je sa istragom u slučaju ubistva i zločina nad Davidom Dragičevićem, upitao je bivši poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske, Adam Šukalo nakon posljednjih hapšenja u ovom bh. entitetu.

Šukalo, koji je i sam prije nekoliko dana bio meta hapšenja, ocijenio je kako su posljednja dešavanja u Banjaluci urađena sa ciljem da se skrene pažnja sa slučaja ubistva Davida Dragičevića, a da se fokus usmjeri na “plan inkriminacije grupe Pravda za Davida, Davora Dragičevića i svih koji ih podržavaju”.


Bivši poslanik u NSRS-u je još jednom okrivio entitetskog ministra unutrašnjih poslova “Dragana Lukača i propagandne medije” za eskalaciju situacije u gradu na Vrbasu.

Objavu Adama Šukala na zvaničnoj Facebook stranici prenosimo u cijelosti:

“Pismo pripadnicima režima koji su protivzakonito sproveli dugo planiranu akciju zataškavanja zločina nad Davidom Dragičevićem.

Kad završite ovaj propagandni rat koji dobijate, kad završite sa zamjenom teza i tzv. državnim udarom onda će te morati odgovoriti sledeće:

 – šta je sa istragom u slučaju ubistva i zločina nad Davidom Dragičevićem?

 – koje su konkretne istražne radnje preduzete od početka jula mjeseca 2018. godinw kada je Okružno tužilaštvu izdalo Naredbu o sprovođenju istrage u slučaju ubistva Davida Dragičavića?

 – šta je Tužilački savjet BiH uradio nakon činjenice da je Osnovni sud u BL odbacio zvaničnu verziju Okružnog tužilaštva koja je opisana Naredbom vezano za kretanje Davida u kobnoj noći (kuća Rađena)?

 – koja je sad tužilačka verzija slučaja ubistva Davida Dragičevića?

 – zašto ćutite?

Odgovorite!

Ako ne odgovorite onda je jasno da ste sve ovo od 25.12. 2018. godine uradili da bi skrenuli pažnju sa slučaja i svu pažnju usmjerilo na vaš plan inkriminacije grupe PZD, Davora Dragičevića i svih koji ih podržavaju!!!

Taj plan ste imali i na famoznoj press konferenciji MUP RS ali i 10. maja 2018. godine na posebnoj sjednici NSRS na kojoj je Lukač javno inkriminisao Davida Dragičevića za koje do danas nije odgovorao!

Sve vaše laži i zamene teza proteklih dana uopšte nemaju dokaze u vidu bilo koje fotografije ili video materijala.

Postoje samo vaše laži a u procesnom smislu vaš slučaj uopste ne postoji kao što ne postoji zvaničan tužilačka istraga.

Postoji samo progon od strane Lukačevog Mup-a i propaganda na režimskim medijima.

Kad sve ovo prođe treba protiv vrha MUP-aa podnjeti čitav niz krivičnih prijava za nekoliko krivičnih djela koje su počinili od 25. decembra do danas.

U narednim objavama ću taksativno opisati koja su to krivična djela koju su ovih dana načinili pripadnici MUP Republike Srpske.

Stop režimskim lažima”.

Copyright 2016 Magazin Plus d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Programiranje: Magazin plus
Na vrh