logo
bios

Načelnik Kaknja i Meldina Ugarak o aktivnostima Centra …

Objavljeno prije 8 mjeseci . u uto, feb 13th, 2018

U uredu načelnika Kaknja upriličen prijem za Meldinu Ugarak, direktoricu Centra za djecu i odrasle osobe s posebnim potrebama ZDK

U uredu načelnika Općine Kakanj Nermina Mandre danas je upriličen prijem za Meldinu Ugarak, direktoricu Centra za djecu i odrasle osobe s posebnim potrebama ZDK. Na prijemu se razgovaralo o aktivnostima Centra u proteklom periodu i planovima za budući period.

Podsjetimo, Općina Kakanj finansijski učestvuje u finansiranju Centra za djecu i odrasle osobe s posebnim potrebama ZDK koji djeluje u Zenici i Dobrinju (općina Visoko), a korisnici usluga Centra su i sa područja Kaknja.

Općina Kakanj je krajem decembra prošle godine izdvojila i dio novčanih sredstava planiranih za doček Nove godine Centru za djecu i odrasle osobe s posebnim potrebama ZDK kako bi se organizirala novogodišnja zabava za korisnike Centra.

Direktorica Centra za djecu i odrasle osobe s posebnim potrebama ZDK Meldina Ugarak je uručila načelniku Nerminu Mandri zahvalnicu za razumijevanje i nesebičnu podršku u razbijanju predrasuda i poboljšanju uslova života osoba s posebnim potrebama na području ZDK.

 

 

Kaportal.ba

Copyright 2016 Magazin Plus d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Programiranje: Magazin plus
Na vrh