logo
bios

„Mozaik“: Svjetski Dan Molitve i Akcije za djecu

Objavljeno prije 4 godine . u čet, nov 19th, 2015

Saopštenje za javnost

Udruženje žena „MOZAIK“   V.Čajno   uz suradnju sa članovima   GNRC tima BiH, vjerskim zajednicama, osnovnim i srednjim školama i ove godine obilježava  WDPAC  – Svjetski  Dan  Molitve i Akcije za djecu na području  opštine  Visoko.

Raspored planiranih aktivnosti:

20.Novembra  2015. (petak) 13:00- 18:15  u OŠ.“Musa Ćazim Ćatić“ V. Čajno  radionice sa djecom u kojima će uzet učešća učenici osnovnih škola sa područja Općine Visoko.  U periodu od 13:00- 17:30 su planirane  radionice  a  od 17:45- 18:15 performasi učenika i zajednička molitva sa  predstavnicima  katoličke i islamske vjerske zajednice

-23. Novembra ( ponedjeljak), Okrugli sto u  Gimnaziji Visoko, Visoko, na temu: “Pozitivno roditeljstvo“ i „Smanjenje  nasilja nad djecom“ sa početkom u 17:00h  u kojem će uzeti učešća  vjerski službenici, psiholog, pedagog, roditelji, predstavnici World Vision Zenica.

Realizaciju aktivnosti povodom  WDPAC ( Svjetskog  Dana Molitve i Akcije  za Djecu) su finansijski podržali Općina Visoko, World Vision Zenica, GNRC – Nairobi, Arigatou International  New York  kojima se ovom prilikom zahvaljujemo.

GNRC koordinator za BiH,

Predsjednica UŽ “MOZAIK“ V.Čajno

Ismeta Begić

Copyright 2016 Magazin Plus d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Programiranje: Magazin plus
Na vrh