logo
bios

Memnun Muzaferija jedan od najboljih …

Objavljeno prije 6 mjeseci . u pet, feb 1st, 2019

ZBOG MEMNUNA MUZAFERIJE ZAMALO DA SE ‘ZA VRATOVE UHVATE’ KOKE I PROFESOR KAROVIĆ

Visočak Memnun Muzaferija, sudeći po komentarima jedan je od najboljih takmičara u aktuelnoj sezoni showa ZMBT. 

Ovaj 21-godišnjak večeras je predstavio pjesmom „Starim sam“. No večeras zamalo da se zbog njega žestoko posvađaju Semir Cerić Koke i profesor Milenko Karović. 

Link: Memnun Muzaferija – Starim sam

– Očekujem da u svoje nastupe uneseš malo sevdaha. Volio bih te čuti kako zvučiš kada pjevaš nešto od Muharema, recimo. Uvijek gotovo jedno te isto pjevaš. Volio bih da te čujem u nekom drugom svjetlu, ali inače si perfektan. Uđi malo u avliju narodnjaka. Vrijedi rizikovati jer si izvrstan pjevač koji je u samom vrhu. Želim samo da kompletiramo ličnost jer si ti već u fokusu – kazao je Koke. 

No njegova opaska se baš nije dopala Karoviću. 

– Ne može ni zabavnjak otpjevati dobro narodnu pjesmu. Jednom si pokušao i nije bilo dobro. Da li Koke nije bio tu kada si bio loš u tom nastupu ne znam ali ništa ne mijenjaj. Ti to pjevaš suvereno – kazao je Karović, na čiji se komentar odmah nadovezao Koke. 

– Ali nama treba zvijezda! -Pa šta je zvijezda – upitao ga je profesor, na što je Koke odgovorio: „Zvijezda je pjevač i šoumen. To nam treba!“. Da ih nije prekinula voditeljica Ana Bavrka sigurno je da bi rasprava između pjevača i profesora trajala puno duže. 

(Amir Saletović / Hayat / Foto: Hayat)

Copyright 2016 Magazin Plus d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Programiranje: Magazin plus
Na vrh