logo
susa

Kožna konfekcija i galanterija

Oprema za policiju i vojskuOprema za securityBalistička oprema i oprema za javni red i mirOprema za sport lov i ribolov

 

zastitna opramObućaKožna konfekcija i galanterijaPresvlačenje sjedišta i enterijera vozilaKožna konfekcija i galanterija

U okviru Koteksa od 2000 godine postoji kuća mode Danial S koja se bavi dizajniranjem i proizvodnjom muške i ženske kožne konfekcije. Naš kreativni tim je pri stvaranju ove kolekcije mislio na sve generacije i sve ukuse te predstavlja svoje viđenje kože i kožne konfekcije.

Krojevi su klasični, ali i po posljednjim modnim diktatima. Prirodna koža ima prednost nad drugim materijalima i otvara vam jedan novi pogled na kožu i kožnu odjeću. Jedna od naših kolekcija je i Danial S, ganrea pret-a porter, namijenjena je poslovnoj, sofisticiranoj i elegantnoj dami.

Izrađena je od visoko kvalitetne kože i profinjenih prirodnih tkanina u širokoj paleti boja. Jednostavnih je geometrijskih linija, inspirisana tradicionalnim elementima odijevanja uz svjetske modne trendove.

Podijeljena je u pet mini kolekcija i zadovoljava sve potrebe odijevanja jedne dame. Kolekcija pruža cjelokupni outfit od osnovnih odijevnih predmeta do modnih dodataka.

Copyright 2016 Magazin Plus d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Programiranje: Magazin plus
Na vrh