logo
bios

Jubilarni 40.Nivea BiH Fashion Week Sarajevo

Objavljeno prije 1 godina . u uto, apr 17th, 2018

NA 40.NIVEA BIH FASHION WEEK SARAJEVO STIŽE NAJUSPJEŠNIJI CRNOGORSKI KREATOR

Jubilarni 40.Nivea BiH Fashion Week Sarajevo trajaće od 22.04.-24.04.2018.godine, i održaće se u predivnom ambijentu Kongresni centar hotela Hills 5*. Organizator i izvršni producent ovog najvećeg modnog događaja u BiH je Modna agencija Abc Models Management International, koja je 2015.godine dobila nagradu u Ženevi za najbolju modnu i management agenciju u Istočnoj Evropi.

Jedna od revija koja će svakako privući veliku pažnju je revija gosta iz Crne Gore, Lazara Ilića.

Lazar Ilić je jedan  od najuspješnijih i najambicioznijih crnogorskih modnih kreatora. Prvenstveno kvalitetom i specifičnim stilom, izdvojio se iz mase dizajnera ne samo u Crnoj Gori, već i u regionu. U modnom svijetu je od svoje 17-e godine. Već osam godina gradi brend Lazar Ilić Couture, a posljednje četiri godine sa sestrom Kristinom i modnu liniju Hunt.  Kolekcije je predstavljao na svim značajnim regionalnim modnim manifestacijama, kao i u Moskvi, Šangaju, Dubaiu…

U Sarajevu predstavlja novu kolekciju od 20 modela rađenih u crnoj, bijeloj i bež boji. Kolekciju karakteriše obilje ručnog rada, čipka, perle i biseri. Tu su i metalni pojasevi koji njegovu modnu priču čine zaokruženom. Great Gatsby-glamur, žurke i ljubav, kako kaže, inspirisali su ga, da  kreira modele namijenjene misterioznoj ženi-dami koja koliko god da je prisutna u javnosti,  uvijek nalazi način da bude nedodirljiva. I nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

U toku je i ONLINE CASTING za MODELE do 20.04. Zainteresirane djevojke i muškarci mogu poslati svoju fotografiju u Inbox na FB Modna agencija Abc Models ili Instagram Abc Models Mgmt International, uz svoje podatke: ime i prezime, datum rođenja, mjesto rođenja, visina, težina, i broj mobitela.

 

Copyright 2016 Magazin Plus d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Programiranje: Magazin plus
Na vrh