logo
SDA
SDA

JKP Visoko: Literarni konkurs „ Ne prljaj, čisto je cool“

Objavljeno prije 7 mjeseci . u uto, mar 13th, 2018

OSNOVNE ŠKOLE OPĆINE VISOKO

(4 PODRUČNE I 2 GRADSKE)

 

Literarni konkurs „NE PRLJAJ, ČISTO JE COOL“

Povodom velikog proljetnog čišćenja divljih deponija,korita rijeka i uređenja životne okoline proširenjem mreže organizovanog odvoza komunalnog otpada JKP „Visoko“ d.o.o. Visoko raspisuje literarni konkurs  „ Ne prljaj, čisto je cool“, za učenike Osnovnih škola općine Visoko.

Pravo učešća imaju svi učenici uzrasta od VI – IX razreda osnovne škole,a radovi treba da budu tematski,vezani za nužnost čišćenja i očuvanja životne sredine.Kuće su nam uvijek bile uredne i čiste, vrijeme je da uradimo nešto i za naše šire okruženje.Kako su sve dobre ideje kretale od najmlađih vjerujemo da će i sada mladost  prva pokazati kako može drukčije i bolje .Pokrenimo zajedno misli i djela  ka dugačijem odnosu spram vlastitog okruženja.  JKP „Visoko“ d.o.o Visoko će najbolje radove nagraditi vrijednim novčanim nagradama .

Svaka škola dostavlja u JKP „Visoko“ d.o.o . Visoko tri najbolja rada, a Komisija će između pristiglih izabrati najbolje i nagraditi iznosom od 100 KM.Rok za dostavu radova je  4. april 2018.godine.

Novčane nagrade će biti uručene na manifestaciji obilježavanja Dana škole.

 

 

JKP „Visoko“ d.o.o Visoko

Copyright 2016 Magazin Plus d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Programiranje: Magazin plus
Na vrh