logo
bios

Denzel Washington nazvao RAT mainstream medija protiv alternativnih medija čistim ‘sr*njem’

Objavljeno prije 10 mjeseci . u čet, feb 7th, 2019
Hollywoodski glumac Denzel Washington je udario po ratu mainstream medija i nazvao ga beznačajnim i opisao ga kao “sr*nje” kojim bi se trebalo diskreditirati alternativne vijesti

Govoreći na tiskovnoj agenciji ITK u Nacionalnom muzeju afroameričke povijesti i kulture, Denzel Washington je rekao da su mainstream mediji licemjerni jer naglašavaju takozvane web stranice “lažnih vijesti”, jer su i oni sami glavni objavljivači istih.

Unatoč toga jer se ranije i on našao u centru “lažnih vijesti», koji su lažno tvrdile da je glumac mijenjao svoju podršku Hillary Clinton prema Donald Trumpu.

Govoreći na tiskovnoj agenciji ITK u Nacionalnom muzeju afroameričke povijesti i kulture, hollywoodska zvijezda je parafrazirala Mark Twaina kada je rekao: “Ako ne čitate novine, vi ste neinformirani. Ako ih čitate, vi ste dezinformirani”, rekao je Washington, dok je promovirao svoj novi film “Fences”.

Jedan od učinaka “previše informacija”, 61-godišnji oskarovac kaže je “potreba da budete prvi, pa čak ni kada to nije istinito.”

“Dakle, kakvu odgovornost moraju svi imati – je reći istinu”, Washington je izjavio okupljenim novinarima na crvenom tepihu.

“U našem društvu, sada je bitno samo biti prvi – koga briga. Nas ne zanima da li će to nekoga povrijediti. Ne zanima nas da li će netko biti uništen. Ne zanima nas ako je to istina”, Washington je nastavio.

“Samo to izjavite, i prodajte ga. Sve što uvježbate, u tome ćete biti dobri – uključujući i “sr*nje”.

Njegov novi film “Fences” će imati premijeru na Božić i smatra se jednim od najboljih favorita za Oscara.

POGLEDAJTE VIDEO:
 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Copyright 2016 Magazin Plus d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Programiranje: Magazin plus
Na vrh