logo
bios

Deichmann Fashion Show na drugoj večeri sedmice mode u Sarajevu

Objavljeno prije 1 godina . u sri, apr 25th, 2018

SAVRŠEN DEICHMANN FASHION SHOW NA DRUGOJ VEČERI 40. NIVEA BIH FASHION WEEK SARAJEVO

U hotelu Hills 5*, koji je domačin ovog najvećeg modnog događaja, održana je druga veče mode i glamura u prepunom Kongresnom centru. Posjetioci su imali priliku da vide revije dizajnera Aide Vrabac Trnačević, Dragane Todorović, te modnih kuća Deichmann, Sana Linea, Spirit by Gatarić Group. U sklopu druge večeri održano je „Večer mode Hrvatske“, pod pokroviteljstvom Hrvatske Gospodarske Komore, u slopu koje su se održale revije Orljave d.o.o., Pounje d.d. i Jadran-Čarapa. Za estetsku pripremu manekenki su bili zaduženi Ters Bosanka i Head Line Professional Maglaj.

Deichmann Fashion Show je otvorio drugu veče sedmice mode u Sarajevu. U savršenoj kolekciji cipela (za sezonu proljeće/ljeto), od salonka i sandalapapučabaletanki, modela s punom petom ,  mokasinkiudobne obućepatika,  koračale su pistom manekenke modne agencije Abc Models Managament International.
Takođe u Deichmannu možete pronaći za sebe  vrhunske top brandove.

Revija modne kuće Sana Linea, koja uspješno povezuje trikotažnu proizvodnju osnovnog materijala sa dobro smišljenim programom konfekcionisanja odjeće , oduševila je posjetioce novom kolekcijom.

Novi brand Spirit of Travel by Gatarić Group BiH je kolekcija putnih kofera koja plijeni svojom funkcionalnošću, dizajnom i spektrom raspoloživih boja.

Dee Dee Sparrow by Aida Vrabac Trnačević je kolekcija nosivih romantičnih haljina, i sastavljena je od 15 modela.

Mlada dizajnerica Dragana Todorović predstavila je svoju novu kolekciju koja nosi naziv „UpsideDown“, a inspirisana je Netflix-ovom serijom Stranger Things. Kreacije predstavljaju određenu vrstu štita, uklapanje u opasno okruženje. Make up pripremu kao i frizure za ovu reviju je radila Marina Mićović.

 

U okviru Večer mode Hrvatske pod pokroviteljstvom Hrvatske Gospodarske Komore, predstavljene su nove kolekcije poznatih hrvatskih modnih kuća.

Orljava je tvrtka koja se bavi proizvodnjom visokokvalitetnih muških košulja i ženskih bluza.
Sjedište i proizvodni pogon Orljave smješten je u Požegi.

Pounje d.d. je utemeljeno 1958. godine. Dugogodišnje iskustvo i tradicija u proizvodnji kvalitetnog i modernog rublja potvrdilo je Pounje kao najznačajnijeg proizvođača noćnog rublja na tržižtu Republike Hrvatske, ali i šire regije.

JADRAN čarape, hrvatski brand koji je svojim dizajnom i kvalitetom oduševio domaću modnu scenu te zaljubljenice u modu, sada je prepoznat i u svijetu.I ova kolekcija namijenjena je odvažnim i smjelim  ženama, koje se ne boje osvajati i koketirati sa svojom zavodničkom stranom.

 

Za odličan after party pobrinuli su se vinarija Čoka i Ždrepčeva krv, sokovi i voda Vivia te kafa Bristot.

Modna agencija Abc Models Managament International, koja je 2015.godine dobila priznanje u Ženevi za najbolju modnu i managament agenciju u Istočnoj Evropi, je organizator i izvršni producent ovog najvećeg modnog događaja u BiH.

 

 

 

 

 

 

 

Copyright 2016 Magazin Plus d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Programiranje: Magazin plus
Na vrh