logo
bios

Čović u Kreševu: Ovo je naša zemlja i naš dom, vjerujem da će biti više povratnika

Objavljeno prije 9 mjeseci . u ned, avg 26th, 2018

“Meni osobno je uvijek drago biti ovdje u svetištu, Kreševu ili našoj Središnjoj Bosni kada god to obaveze dopuste a pogotovo u ovako važnim prilikama kakva je današnja svečanost u Deževicama. Ponovit ću ono što smo danas imali priliku čuti od župnika, ovo je naša zemlja i naš dom, i moramo dolaziti redovito te nastojati biti uz ovaj kraj koji se, kako vidim, posljednjih godina vidno promijenio na bolje. Vjerujem kako će povratnika biti sve više kao i njihova mjesta za normalan i čovjeka dostojan život. Iznimno mi je drago da kada pričamo o povratku i ulaganju u ovaj kraj, mogu spomenuti kako je općina Kreševo sada povezana i sa autocestom te će nam nadam se i ova činjenica pomoći da nastavimo čuvati ovo od Boga dano mjesto, ovaj biser prirode koji takvim mora i ostati”, kazao je predsjednik Čović u izjavi za medije-

Foto: HDZ

Foto: HDZ

Još jednom je istaknuo važnost ovoga mjesta rekavši kako ovdje treba dolaziti, moliti i uživati te biti potpora našim ljudima ovdje.

“I samo svetište nosi takvu poruku”, zaključio je predsjednik Čović.

Prema riječima župnika don Marina Marića, Čović je na stalan i sistemski način podržavao ovu Župu još od 2007. godine i izgradnje puta prema istoj te se redovno odazivao svakoj molbi upućenoj za pomoć Župi ili svetištu.

Klix
Copyright 2016 Magazin Plus d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Programiranje: Magazin plus
Na vrh