logo
bios

Amina Smajić iz Kladnja je nova Miss F BiH

Objavljeno prije 2 mjeseca . u pon, sep 2nd, 2019

Amina Smajić iz Kladnja je nova Miss Federacije Bosne i Hercegovine, odlučeno je na večerašnjem izboru najljepših djevojaka koje je održano u Tuzli. Njoj je krunu predala prošlogodišnja najljepša djevojka iz Federacije BiH Tuzlanka Elma Šljivić.

U ovoj noći mode i ljepote 24 djevojke prošetale su modnom pistom te pokazale svoju ljepotu, mladost, znanja i vještine, a za Miss televotinga izabrana je Larisa Bubalo.

Večerašnji izbor Miss Federacije BiH pratio je i bogat muzičko-revijalni program u kojem su nastupili članovi tuzlanskog benda Jutro i violonisti, dok se na sceni kao specijalni gost pojavio mladi pjevač Armin Malikić.

Moto ovogodišnjeg izbora bio je “Bolje obrazovanje bolja BiH”, a sve prisutne kroz ovu noć u Bosanskom kulturnom centru u Tuzli vodio je voditeljski par Ljiljana Krulj i Zlatan Jovanović.

Izbor Miss Federacije BiH održan je u sklopu kvalifikacija za državni izbor najljepše djevojke koji će biti upričičen početkom oktobra ove godine.

Najljepša djevojka iz Bosne i Hercegovine učestvovat će na izboru za Miss svijeta koji će biti održan 14. decembra u Londonu.

Klix

Copyright 2016 Magazin Plus d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Programiranje: Magazin plus
Na vrh