logo
bios

Advokatski tim u slučaju Dragičević više ne postoji zbog različitih stavova

Objavljeno prije 10 mjeseci . u pet, nov 9th, 2018

DAVOR NIJE ZNAO DA SU DOŠLI U TUŽILAŠTVO

Advokatski tim u slučaju Dragičević više ne postoji zbog različitih stavova…Dragičević: Zahvalit ću im se na nesaradnji…

 

Više nisam šef advokatskog tima Davora Dragičevića. Tim više ne postoji jer su naši stavovi različiti”, kazao je Tomić

 

Jedan od članova i šef međunarodnog advokatskog tima Duško Tomić koji je angažovan u slučaju “Davida Dragičevića“, danas je kazao da više nije šef tima, te da tim više ne postoji.

 

Tomić je to potvrdio novinarki N1 Anđelki Marković koja je pratila razvoj situacije u vezi sa slučajem. Tim su činili Zora Dobričanin NikodinovićDuško Tomić, Ifet Feraget i Anto Nobilo.

 

“Više nisam šef advokatskog tima Davora Dragičevića. Tim više ne postoji jer su naši stavovi različiti”, kazao je Tomić.

 

Davor Dragičević je u izjavi za N1 priznao kako nije bio obaviješten o dolasku advokata, te je poručio da ukoliko uskoro ne bude pomaka u slučaju Dragičević da će se “zahvaliti na njihovoj nesaradnji”.

 

“Bio sam upućen, ali nisam bio obaviješten koji dan i kad. Preko svojih izvora sam saznao da su u Tužilaštvu. Mislim da oni trebaju da zastupaju Davida i Davora Dragičevića, a ne Tužilaštvo i državu. Nisam bio obaviješten uopšte da su danas u pola 3 ušli u Tužilaštvo”, kazao je Dragičević, te dodao:

 

“Ne bih prejudicirao neke zaključke, ali i ranije sam rekao ako bude pokušaja da se umanji zločin za ubistvo Davida Dragičevića ostat će samo jedan član advokatskog tima. Ostalim članovima tima ću se zahvaliti na neradu i bit će im otkazana moja punomoć. Aposlutno neću dopustiti drugo ubistvo svoga djeteta. Ko je njih doveo, kako ih je doveo, to mene ne interesuje”.

 

N1

Copyright 2016 Magazin Plus d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Programiranje: Magazin plus
Na vrh