logo
bios

Adna Zrno osvojila titulu World Top Model 2018 u Milanu

Objavljeno prije 8 mjeseci . u sri, dec 12th, 2018

Sedamnaestogodišnja Adna Zrno napravila je do sada najveći uspjeh kao predstavnica Bosne i Hercegovine na svjetskom izboru World Top Model u Milanu i osvojila titulu World Top Model 2018.Adna Zrno, inače pobjednica izbora World Top Model Bosne i Hercegovine, i zaštitno lice nedavno održanog projekta 41. NIVEA BH Fashion Week Sarajevo, među 40 finalistica iz cijeloga svijeta u Milanu pred oko 1.000 zvanica iz modne industrije svojim samopouzdanjem, odličnim hodom, poziranjem pred fotoaparatima i kamerama, jedinstvenim pristupom, izuzetnom samouvjerenošću, znanjem i izgledom doslovno oduševila sve prisutne modne scoute, a naročito članove žirija među kojima su bili predstavnici nekoliko modnih agencija iz Evrope i Amerike, priznati talijanski dizajneri i osobe iz modnog svijeta.

Pobjedom na ovom prestižnom takmičenju modela osigurala je ugovor u vrijednosti 200.000 eura s jednom od najvećih svjetskih modnih agencija Major Model Management iz Milana. Mjesto prve pratilje osvojila je djevojka, model iz Tajlanda, dok je model iz Bjelorusije osvojila titulu druge pratilje.

Za veliki uspjeh bosanskohercegovačke predstavnice na svjetskom takmičenju velike zasluge pripadaju Adninoj matičnoj modnoj agenciji Abc Models Mgmt International i gđi Steli Zubak Jovanović, koja je od samog početka vjerovala u uspjeh naše Adne i čijim je zaslugama Adna i dobila potrebno znanje, samouvjerenost, kvalitetno predstavljanje i scenski nastup.

Modna agencija Abc Models Mgmt International svojim dugogodišnjim radom i uspješnom suradnjom s mnogobrojnim inozemnim modnim agencijama ponovo he pokazala da njihovi modeli zaista pripadaju vrhu vjetske mode.

Ovom pobjedom na svjetskom izboru, mlada Adna otvorila je vrata svjetskih modnih pista. Sigurni smo da je ovo samo početak njene vrlo uspješne karijere u svijetu modelinga, jer je sa samo 17 godina postala svjetski top model.

Copyright 2016 Magazin Plus d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Programiranje: Magazin plus
Na vrh